ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

۰

پس از جشن

گرما و بعضی از مواد بر روی مواد دیگر اثر می گذارند پس از آنها باید به درستی نگهداری کرد تا فاسد نشوند .

محل های نگهداری مواد :

  • جای خشک
  •  جای خنک
  • جای دور از نور

بعضی از مواد در جای سر مانند یخچال نگه داری می شوند .مانند گوشت ، شیر و لبنیات ، میوه و سبزی

بعضی از مواد را باید در جای خشک  نگه داری کرد مانند نان ، حبوبات ، چای و دارو 

بعضی از مواد در جای تاریک و دور از نور باید نگه داری شود . مانند سیب زمینی ، پیاز و بعضی از داروها

برای نگهداری مواد برای مدت طولانی روش های مختلفی وجود دارد 

منجمد کردن مانند ماهی 

خشک کردن مانند میوه

کنسرو کردن مانند میوه و ماهی 

شورکردن مانند خیارشور و...

هنگام نگه داری مواد غذایی و مواد بایستی به نوشته های بر روی برچسب آنها توجه کرد .

زباله هایی نیز که ایجاد می شود را باید به دقت جداسازی کرد .این کار باعث حفظ محیط زیست و استفاده مجدد (بازیافت) مواد می شود .

زباله ها به دو دسته تقسیم می شوند :

خشک مانند پوست آجیل و..

تر مانند پوست میوه ، سبزی ......

بازیافتی مانند کاغذ ، مقوا ، فلز ، پلاستیک شیشه 

ظروف و وسایل مورد استفاده را بعد از مصرف باید با شوینده های مناسب و در صورت چرب بودن از آب گرم و شوینده استفاده کرد .

هنگام استفاده از شوینده ها باید :

به تاریخ تولید و مصرف آن توجه کرد .

به نکات ایمنی بر روی برچسب آن توجه کرد .

از دستکش استفاده کرد 

 پیش آموزش کلاس دوم

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">