ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

۲

از گذشته تا آینده

انسان که برای استفاده مواد غذایی در زمان طولانی و جلوگیری از فاسد شدن آن از گذشته تا حال از روش های مختلفی استفاده می کردند .

با تغییر روش زندگی انسان ها و زیاد شدن جمعیت و پیشرفت تکنولوژی ْ راه های نگهداری مواد غذایی هم پیشرفت کرد .

راه های گوناگون نگهداری مواد غذایی :

1-    نگهداری در جاهای خنک :برای جلوگیری از فساد مواد غذایی در قدیم آن را در جای خنک یا زیر زمین و سرداب قرار می دادند و هم اکنون برای جلوگیری از فساد در یخچال قرار می دهند.

2-    منجمد کردن : روش جدیدی است که گوشت و مواد غذایی را در فریزر قرار می دهند و با انجماد آنها از فساد شان جلوگیری می کنند .

3-    دودی کردن : برنج – گوشت و ماهی را در سال های گذشته دود می دادند تا زمان بیشتری نگه داری شود ولی هم اکنون این کار را با دستگاه های پیشرفته انجام می دهند .

4-    شور کردن: قرار دادن در آب نمک مانند خیار شور که در زمان حال با دستگاه های پیشرفته و سریع صورت می گیرد .

5-    نمک سود کردن : در قدیم گوشت و ماهی را نمک می زدند یا شور می کردند تا مدت بیشتری نگه داری شود .

6-    خشک کردن : که هم در قدیم و هم در زمان حال انجام می شود .

7-    کنسرو کردن : مواد غذایی را آماده کرده  در بسته های غیر قابل نفوذ بسته بندی می کنند .

8-    پاستوریزه کردن : کشتن میکروب های فاسد کننده با گرم و سرد کردن مواد غذایی

9-    تهیه کمپوت و مربا : پختن میوه ها با شکر و آب که غلظت آن در کمپوت کمتر است .

 

 کلاس سوم پیش آموزش

نظرات (۲)

  1. سلام، وبلاگتون مطالب خوب و مفیدی داره. ممنون. اگه خواستین مخاطبای بیشتری بخونند مطالبتون رو میتونید با یه لینک مستقیم تو موضوع آزاد منتشر کنید. اصلا برای همین کار درست شده البته کیفیت عکسها و متن رو چک میکنند قبل از تائید

    www.mozooazad.com

    • پاسخ:

      ممنون از دیدگاه های سودمند شما .بهروز باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">