ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

۰

سر و کله زدن با سس ها

سیب زمینی سرخ شده خوشمزه است . سیب زمینی سرخ شده با کچاپ گویی قطعه ای از بهشت است . اما مسئله اینجاست که ریختن کچاپ به مقدار دقیق تقریبا غیر ممکن است . ما اینقدر به ریختن کچاپ عادت کرده ایم که متوجه عحیب بودنش نمی شویم .یک بطری  کچاپ را تصور کنید که با ماده جامدی مانند فولاد پر شده است . هر چه  هم بطری را تکان دهید فولاد بیرون نمی آید . حال تصور کنید که همان بطری از آب پرشده است .می بینید که خیلی راحت بیرون می ریزد . با اینحال به نر می رسد که کچاپ نمی تواند تصمیمش را بگیرد . کچاپ جامد است یا مایع ؟....

 ویدئوهای آموزشی

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">